www.inaogtom.com

    VELKOMMEN TIL INA & TOM SIN HJEMMESIDE!

 

       

Hjem
Figurkaker
Kranse/ostekake
Nye kakeformer
Om oss
Strikking
Gjestebok

Marsipankaker

Kontakt oss

 

 

Heisan alle sammen! 

Har laget en liten side om oss som holder til i Hylkjebakken 71a. Her kan dere følge med på hva som skjer i vårt liv, om det er av interesse. Bilder vil ligge her!

Og hvem er så vi? Joda, Ina og Tom, begge født i1972. Vi gifte oss i fjor. Har et fint hus på Hylkje som vi trives godt i. Her bor vi sammen med hunden Ninni.

Vi har hatt harddiskkrasj, så nå har vi absolutt ingen nye bilder å vise frem, så er det noen som har noe å dele med oss, så er vi veldig takknemlig.

Nå er vi altså blitt rette ektefolk. Lørdag 16. september 2006 var en av de flotteste dagene i våre liv. Festen ble uforglemmelig og vi hadde det utrolig fantastisk fra morgen til langt på natt. En stor suksess for oss. Vi er kjempe lykkelige begge to! Bilder skal det nok dukke opp en dag også, men er mye arbeid i sortering før de kan legges på nett.

I januar 2006 hadde vi oss en deilig uke på Gran Canaria på Playa del Amadores. Bodde på et all inclusive hotell, og det anbefales på det varmeste. God mat og drikke dagen lag. Var der sammen med søsteren til Ina, samboeren hennes og deres gutt Casper. Mor og far til Ina var også med. Bilder kan sees her!

Vi liker godt å reise på konserter. Sommeren 2005 gikk turen til Oslo, Valle Hovin,  og der kom U2. En fantastisk opplevelse. 

2006 konsertbegivenhet var Robbie Williams i Parc des Princes i Paris. Helt rått! Vi var 9 stykker på tur, hvor 6 av oss fikk med oss denne begivenheten. Vi ladet opp med Madrugada i Peer Gynt-salen i Grieghallen i mars måned. Kjempe bra! Skal nok legge ut bilder, når tålmodigheten og ryggen er klar for slike ting...

I fjor vinter hadde vi store planer om og få brukt skiene våre på hyttene på Kvamskogen og Geilo. Hytten på Geilo stod klar til bruk til påsken 2006. Før det var vi der en helg for å gjøre den klar til flittig bruk i helgene. Kanskje kommer det bilder av den flotte og nye hytten. Skiturene ble det dårlig med, for en vond rygg, satte fort punktum for det, men satser på å komme sterkere tilbake til neste år.

I januar 2006 var vi en gjeng til Praha. Fantastisk by, som vi skal tilbake til før eller siden. Gjerne med litt varme i luften. Det største høydepunktet var vel når Tom gikk på kne og fridde til Ina. Og ja, nå er vi klar for Praha igjen, så nå kan vi snart begynne nedtellingen til avreise!

Utdrikningslaget til Ina var 24. juni 2006, og hun var storfornøyd med dagen og ikke minst oppmøte. Heldigvis tok de hensyn til hennes vonde rygg, så det hele gikk rolig for seg. Kanskje vi får noen bilder med tiden også... Håper i allefall det!

Nå ble det mye tekst her, men ta gjerne en titt på resten av siden vår, så finner dere nok bilder og kanskje noen linker med tiden!